Licentie / Copyright

Teksten: Creative Commons Licentie

Het BWSA wil het gebruik van zijn materiaal en informatie stimuleren. Daarom vallen de teksten op deze website onder een Creative Commons Licentie, behalve waar dat anders is aangegeven.

De toegepaste licentie is: Attribution-ShareAlike 3.0 (CC BY-SA 3.0).
Dit betekent dat iedereen onder bepaalde voorwaarden de teksten mag gebruiken, verspreiden en bewerken, zonder toestemming te vragen.
De voorwaarden zijn, samengevat:

  • De gebruiker moet het BWSA en de auteur noemen, de url vermelden als bron, en aangeven welke bewerkingen zijn verricht. 
  • De gebruiker moet het hergebruikte materiaal aanbieden onder dezelfde Attribution-ShareAlike 3.0 (CC BY-SA 3.0) licentie als het origineel.

Meer informatie: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Voor gebruik van de teksten kunt u contact opnemen met de BWSA-redactie: bwsa@iisg.nl.

Afbeeldingen: Publiek Domein of Copyright

Volgens de algemene wetgeving met betrekking tot auteursrechten vallen sommige van de gebruikte afbeeldingen onder het publieke domein, maar andere onder copyright. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de gebruiker om dit uit te zoeken. Het BWSA beschikt niet over informatie, en bemiddelt niet.

Voor gebruik van de afbeeldingen uit de collectie van het IISG kunt u contact opnemen met vraag@iisg.nl.

Voor gebruik van de afbeeldingen uit andere collecties kunt u contact opnemen met de desbetreffende instelling of persoon.

Voor gebruik op deze website heeft de redactie geprobeerd de bezitters van een copyright op een afbeelding te achterhalen. Eventuele rechthebbenden, die niet benaderd zijn, kunnen zich met de redactie in verbinding stellen: bwsa@iisg.nl.