Conducts research and collects data on the global history of labour, workers, and labour relations

Expositie op ambassade / Exhibition in embassy

In september 2011 werd op verzoek van de Zuid-Afrikaanse ambassadeur Peter Goosen een 20-tal foto’s van anti-apartheids activiteiten in Nederland in de jaren 1963-1990 uit de IISG-collectie opgehangen in de Zuid-Afrikaanse ambassade in Den Haag. Enkele weken later werden deze nog aangevuld met enkele posters afkomstig van het IISG. Bekijk de foto’s.

September 2011: on request of Peter Goosen, South African ambassador in The Netherlands, 20 photographs of Dutch anti-apartheid activities in the period 1963-1990 were installed at the South African embassy in The Hague, as well as some anti-apartheid posters – all from the collection of the International Institute of Social History. Have a look at the photographs.