Conducts research and collects data on the global history of labour, workers, and labour relations

Presentatie over de collectie op het ISS / Presentation on the collection at the ISS

Op 10 september 2012 organiseerde het International Institute of Social Studies in Den Haag een conferentie over het 100-jarig bestaan van het ANC, in samenwerking met het Afrika Studiecentrum. Verschillene sprekers uit Zuid-Afrika en Nederland presenteerden kritische papers over de historische en huidige rol van het ANC in Zuid-Afrika. In het middaggedeelte heb ik, vooral ter informatie van de aanwezige ISS-studenten, een powerpointpresentatie over de anti-apartheid en zuidelijk afrika collectie van het IISG gegeven.

On September 10, 2012 the International Institute of Social Studies and the Africa Study Centre organised a conference in The Hague on 100 years ANC. Participants from South Africa and The Netherlands presented critical papers on the historic and current role of the ANC in South Africa. In the afternoon session I gave a powerpoint presentation, particularly for the ISS-students, on the anti-apartheid and southern Africa collection of the International Institute of Social History.

Voor meer informatie over de conferentie (en de papers)/more information on the conference (and the papers):

http://blog.eur.nl/iss/hr/100yearsanc/